Even voorstellen

Mijn naam is Nicky Vennix, geboren en getogen in Bladel en ben sinds 2015 in Hilvarenbeek neergestreken. Inmiddels gelukkig getrouwd met mijn grote liefde Roy en trotse mama van Lars en Maan!

Ik houd ervan mensen nóg mooier te maken. Mijn persoonlijke missie is dan ook ze gelukkig te zien met hun nieuwe kapsel in hun dagelijkse leven, op hun bruiloft of hun feestjes.

Altijd heb ik een passie voor het haar gehad. Van kleins af aan werden er vlechtjes, staartjes en knotjes gemaakt in mijn lange blond haar (incl. strikjes en cadeaulint...).

Nog voordat ik de kappersopleiding had afgerond (1 dag voor mijn examen) begon ik met werken. Of ik zou slagen? Natuurlijk!! Ik vervulde zelfs de functie van leidinggevende, maar iets voor mijzelf beginnen blééf kriebelen.

Flashforward naar september 2015: Nicky's Hairdesign was een feit!! Klanten genoten 3 jaar van mijn ambulant diensten en ervaarde dezelfde kwaliteit en service als in een kapsalon.
Na 3 jaar ambulant gewerkt te hebben opende ik per september 2018 de kapsalon aan de Glennstraat in Hilvarenbeek.
En wat denk je? Ook hier konden de haaraccessoires (zoals strikjes etc.) en sieraden natuurlijk niet ontbreken 😉

In mei 2021 is Nicky's Hairdesign naar een (nog ruimere salon) aan de  Deken Cauthalsstraat 17 in Hilvarenbeek verhuisd.

Je bent van harte welkom!

Liefs,
Nicky